Ce sa astepti de la regresia in timp?

9 ianuarie 2010 la 08:32 | Publicat în Regresia hipnotica | Lasă un comentariu
Etichete: , ,

Regresia in timp iti va furniza imagini foarte vii, realistice implicind doua sau mai multe simturi. De exemplu persoana vede cu ochii mintii ceea ce se intimpla, unde este, cu cine este, cum este imbracata, simte emotiile pe care le-a avut in acel moment, afla anul in care este si locul unde se afla.   Pentru unii regresia este mai subtila,  implicind imagini relative avind accent pe auz (pentru persoanele auditorii), pe miros sau emotii. Va puteti astepta la accesarea de informatii suficiente pentru a vã permite o experientã utilã si interesantã.

Am sa regresez in timp de la prima incercare? Majoritatea persoanelor regresate se bucura de o experientã vie din alta viata din prima sedinta. Altii vor obtine unele impresii – unele imagini, gânduri sau  sentimente – care pot duce la o experienta de viata trecuta intr-o sesiune ulterioara.

În timpul regresiei, voi experimenta numai evenimentele reale dintr-o viata trecuta?
Aceste regresii in timp pot sa include orice combinatie de memorie, imaginatie, experientã spirituala. Componentele memoriei poate  sa amestece  imagini dintr-un anumit trecut, cu alte imagini de viatã din viata actuala.

Este posibil sã se experimenteze in timpul regresiei viata dintre doua reincarnari (ceea ce faci intre reincarnari)?
Da. Aceasta este o aparitie frecventã în sesiunile de regresie si poate fi o sursã extrem de utila de auto-cunoastere, de inspiratie si de vindecare.

Pentru a face o rezervare, vã rugãm sã telefonati la 0044-7859897888 sau puteti sa ne contactati prin e-mail la info@prohypnosis.co.uk

Sesiunea este inregistrata daca se doreste si este transpusa pe CD. Fiecare sesiune dureaza aproximativ 1 orã si jumãtate

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: