Ce sunt vietile trecute?

9 ianuarie 2010 la 08:30 | Publicat în Regresia hipnotica | Lasă un comentariu
Etichete:

Nu sunt prea multe explicatii pentru ceea ce sunt vietile trecute. Dumneavoastra sunteti liber sa o alegeti pe aceea care vã va face sa fiti confortabil cu convingerile dumneavoastra teoretice.

REINCARNARE: este credinta cã revi in aceastã lume, de multe ori cu scopul de a evolua, de a  invata, pentru a experimenta lucruri noi. Acest concept poate explica majoritatea experientelor pe care le-am avut in sute de ore de regresie in timp.

MEMORIA GENETICA : Aceasta este o teorie care sugereazã cã amintirile noastre sunt transmise de la o generatie la alta prin structura celulei sau a ADN-ului. Cu aceasta teorie insa nu se poate explica de ce majoritatea oamenilor regreseaza înapoi in medii culturale diferite, in zone geografice diferite.

FANTEZIE: Regresia in timp este ceva pe care il imaginam pur si simplu? Fiecare la rindul sau isi poate pune aceasta intrebare. Existã multe cazuri care pot fi documentate prin cercetarea istorica, care pot dovedi exactitatea informatiilor, fiind departe de sansele aleatoare a purei imaginatii.

MEMORIA SUFLETELUI: Memoria sufletului se referã la ideea cã oamenii pot accesa memoria unui alt suflet, prin recordurile „Akashice” – care sunt recordurile spirituale a tot ce s-a întâmplat vreodatã. Aceasta teorie poate fi destul de acceptabila pina la un anumit punct. Insa ea nu poate explica continuitatea trasaturilor de caracter, a cunostiintelor, a talentelor, de la o viata la alta, precum si nu poate explica reincarnarea cu acelasi grup de persoane.

Regresarea in vietile trecute poate ajuta pe oricine, indiferent de propria opinie despre acest fenomen. Ea este folosita pentru vindecare spirituala si emotionala. De asemenea, ea iti da o alta perspectiva asupra propriei tale vieti, asupra felului cum iti traiesti aceasta viata. In timpul regresiei de asemenea se  includ lucruri suplimentare, cum ar fi visualizarea energiilor de vindecare, contactarea unor fiinte spirituale sau comunicarea cu persoane decedate.

Regresia in timp se produce pe cale naturala foarte des, mult mai des decit credeti. Mirosul unui parfum cunoscut sau sunetul unuei melodi preferate este tot ce trebuie sã ne regreseze instantaneu înapoi in trecut la un anumit moment din prezenta viata. Senzatii care le-am uitat ne inunda complet toate simturile facindu-ne sa retraim ceea ce am simtit alta data. Regresia hipnotica in alta viata este similara cu regresia naturala doar ca utilizeaza alt sistem de a afla ceea ce am trait in alta viata.  Regresia naturala se bazeaza pe ancore (ca si parfumul sau melodia din exemplul precedent) pe care le cunoastem, le-am experimentat si care sunt ascunse, storate in mintea inconstienta.  In timpul regresiei hipnotice aceste ancore nu sunt disponibile astfel incit hipnotizatorul utilizeazã un proces alternativ care conduce subiectul la accesarea memoriilor din alta viata.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: