Spiritism – citiri (4)

9 ianuarie 2010 la 15:29 | Publicat în Spiritism | Lasă un comentariu
Etichete:


Aurelia îl chema pe Marius pentru ca are citeva întrebãri de pus.
Intru in transa adânca si intru pe o usa verde cu clanta aurie. Intru intr-o zona cu ceata completa care nu ma lasã sa vad nimic. Trebuie sa gãsesc un loc unde sa fac citirea. Il chem pe Marius de citeva ori. Vine un domn intre doua virste, aratind destul de tinar. Se uita intrebator la mine. Il rog sa confirme ca el este cel chemat de Aurelia si el raspunde cu o voce clara ca el este.
Domnule Marius, Aurelia are citeva intrebari sa va puna.
Nu raspunde asa incit il intreb din nou daca vrea sau poate sa raspunda la intrebarile Aureliei. Rãspunde clar, da draga desigur.
Domnule Marius nu pot sa va întreb daca nu simt clar ca dumneavoastrã sunteti cel chemat. Puteti va rog sa imi dati ceva unic care sa confirme Aureliei ca dvs sunteti?
Si el imi arata un cal.
Il rog sa confirme ca imaginea este clara ceea ce vrea sa transmita si el confirma ca da.
Domnule Marius de ce Aurelia nu are soarta si nu se poate casatori si cind o sa se schimbe?
Aurelia a suferit foarte mult, raspunde dinsul. A avut o copilarie grea… bestiala…
Domnule Marius cuvintul bestial pe care l-am folosit este corect?
Aproape raspunde dinsul, si ea plateste si acuma de pe urma a ce ii s-a intimplat in copilãrie.
Ce i sa intimplat in copilarie care poate s-o afecteze asa de tare si acum?
Mama ei era nebuna.
Domnule Marius va rog sa ve exprimati politicos, sau sa spuneti lucruri neplacute altfel. Dvs spuneti ca ea a avut o mama nebuna? Cum pot sa ii transmite eu asta lui Aurelia? Asa ceva nu se spune.
Dar este realitatea. Nu nebuna in sensul de bolnav mintal, dar o mama care nu a impartit dragostea. Nu a fost vina ei, maicas-a a fost rau abuzata cind a fost mica.
Inteleg bine domnule Marius?
Si dinsul da din cap ca da. Si asta a facut-o sa nu poata sa isi exprime sentimentele si confirma inca o data ca asa este.
De ce faptul ca a avut o copilarie mai grea o face acum sa aibã o soarta mai grea, daca nu a fost fericita in copilarie?
Ceea ce se intimpla in copilarie te afecteaza toata viata. Ce ai vazut acasa, aceea faci si tu.
OK domnule Marius. Daca Aurelia are o viata proasta, cum poate sa o schimbe? Cum poate sa isi faca familie, sa fie fericita pentru ca daca eu inteleg bine ea  nu are sta acum.
Cum poate sa isi schimbe soarta?
Asta e mai greu de realizat. I-ar trebui putina terapie lui Aurelia, putina terapie a fericirii. Daca tu nu ai fost toata viata fericita, daca nu ai fost un copil fericit, cum poti sa fi fericit cind esti mare daca tu nu sti cum este sa fi fericit. Ea nu a avut parte de sentimentul asta si de acea nu stie cum sa fie fericita pentru ca nu a experimentat fericirea. Si asta creaza un cerc din care nu poate sa iasa.
Ce sa faca Aurelia domnule Marius, ca sa rupa cercul in care se invirte?
Ar putea sa faca multe lucruri. Ar putea sa inveta sa zimbeasca dimineata cind se scoala sau cind merge la servici, sau cind se intoarce acasa. Trebuie sa vada ca are de ce sa fie vesela in viata. Sa isi adune lucrurile bune pe care le are si sa nu mai sufere atita pentru ca suferinta nu aduce decit suferinta iar bucuria aduce bucurie. Intr-un fel sa se impinga sa fie fericita si numai asa o sa rupa cercul de nefericire. Asta e mai usor de zis dar mai greu de facut, spune dinsul pentru ca daca nu ai fost fericita la viata ta cum sa sti sa fi fericit? Sa se uite la cei din jurul ei pe care ii considera ea ca sunt fericiti si realizati si sa incerce sa ii copieze in ceea ce fac, cum se misca, cum rid, cum sunt fericiti. E foarte greu dar o sa ii dea o sansa sa rupa cercul in care se zbate.
Va multumesc mult domnule Marius. Ea va intreaba daca are un suflet pereche, daca il va intilni in aceasta viata si daca vor fi impreuna.
O da, raspunde dinsul, are mai multe suflete pereche.
O sa le intilneasca in aceasta viata?
Da, o sa le intilneasca, ceva mai tirzior, dar o sa le intilneasca.
O sa fie fericita domnule Marius?
Si dinsu raspunde co o voce plina, clara, o sa fie foarte fericita si atunci cind o sa-l intilneasca o sa stie ca el este.
Domnule Marius, ea va întreabã daca a avut o legãtura spirituala cu Ilie, de ce a suferit din cauza lui.
Dinsul spune ca a avut ceva de platit care s-a intimplat acum citeva secole.
Inteleg bine domnule Marius?
Si dinsul raspunde rizind, da si a trebuit sa plãteascã.
Pai bine karma tine si citeva secole?
Da, tine si mii de ani.  Ei au fost sot si sotie in anul 1415.
In ce tara?
La Amsterdam, Aurelia era sotia unui pictor, acel Ilie de care spune ea. Si ea era insarcinata. Si Ilie era cam betiv, ii placea bautura. Pe Ilie in chema Albert.
Si pe Aurelia cum o chema ?
Helena Isemir…. Inteleg bine?
Da.
Si ce s-a imtimplat?
Helena avusese 5 pierderi de sarcina si era foarte suparata si din cauza asta si mai era suparata pentru ca nu aveau bani si isi pierduse din statutul social pe care il aveau.
Si ce s-a intimplat mi departe?
Ea a vrut sa se razbune pe el si s-a lovit singura in burta, ca sa raneasca copilul care nu se nascuse…
Ce s-a intiplat mai departe?
Ea a nascut un copil , un baiat care era usor… avea capul cam mare…..ea a fost foarte fericita ca copilul traia.. si lua copilul in brate si se plimba cu el in toate partile… plutea de fericire cu copilul…Intelg bine domnule Marius?
Aproape.
Ce nu am inteles bine?
Faptul ca ea murise de fapt si multi ani de zile ea a stat intre cele doua lumi… intre lumea terestra si lumea sufletelor… si stãtea in brate cu copilul nenãscut….
A stat multa vreme intre cele doua lumi? Deci sa înteleg ca ea vrând sa se rãzbune pe sotul ei s-a lovit in burta, a facut hemoragie si am murit si a stat intre cele doua lumi cit…
112 ani terestri, prinsa intre cele doua lumi… dar era fericita acolo, pentru ca era in brate cu copilul nenascu si era fericita ca il are.
Si de ce  a trebuit sa plateasca karma?
Pentru ca sa il faca sa sufere pe barbatul ei a fost in stare sa isi omoare copilul pe care il purta
Of Doamne…. Aurelia va mai intreaba ce legatura karmica a avut cu Elena matusa ei caruia ii spunea mama Elena?
I-a fost mama si sora in mai multe incarnari… si dinsul zimbeste si spune sora mai mare. Si ea a proiectat citeva sentimente pe care le-a avut din alte vieti, in aceasta viata. Ea simtea instinctiv ca Elena i-a fost mama si sora in alte vieti.
Domnule Marius ea va intreaba de ce mama ei buna  Adina nu a iubit-o niciodata?
Nu este adevarat ca nu a iubit-o. Adina a avut problemele ei si nu a putut sa isi exprime emotiile. Adina a iubit-o foarte mult, atit de mult cit nici nu isi poate imagina, mai mult decit propria ei respiratie. Adina avea alte probleme, era blocata cind trebuia sa isi exprime iubirea. I-a avea un sentiment ca daca si-ar exprima iubirea fata de copil ea o sa isi piarda copilul. Este foarte greu de explicat de ce ea reactiona asa. Ea simtea ca daca si-ar fi exprimat si exteriorizat dragostea fata de copil s-ar întâmpla un dezastru. Ea si-a iubit copii foarte mult, foarte mult. Asta a afectat-o pe Aurelia, dar Aurelia sa sti ca mama ta te-a iubit foarte profund. Te rog sa o ierti ca nu si-a putut exprima dragostea si ca acum te afecteaza si ti-a creat o grãmada de probleme. Daca ea ar fi stiut asta atunci ar fi facut altfel, ar fi procedat altfel. Tacerea ei nu înseamna lipsa de dragoste. Tacerea ei ascunde o copilarie foarte tulbure in care a invatat ca nu trebuie exprimata iubirea fata de copil. Sa nu te gindesti negativ pentru ca nu este asa.
Domnule Marius, ea va mai intreaba daca Dan va ramine cu Ina si se va lasa de bautura.
Dinsul rapunde, Dan este un bãrbat vesel si ii va fi foarte greu sa se lase de bautura, nu datorita lui cit datorita anturajului lui. Sa iti spun drept daca o sa ramina cu Ina, inca nu este hotarit. Daca ramine sau nu cu Ina nu este lucrul cel mai important la ora actuala. Sunt alte incercari pe care il asteapta si pentru care are nevoie de mult curaj.
Aurelia va mai intreaba daca puteti sa ii dati o viata anterioara care sa o ajute sa progreseze si sa isi inteleaga mai bine viata actuala.
1873, la Pacea, in Ungaria, Aurelia era un baietel de 7 ani, fiu de nobil. Nu erau bogati tare dar aveau ce le trebuie. Aveau pamint si servitori. Pe bãiat îl chema Ianos…. Iosca Zigmund. Intelg bine domnule Marius?
Da. Pe baiat il batea taicas-o care era o fire … nu dura dar asa era ca copii trebuiau sa asculte de parinti. Si il batea tare cu biciul pe spate. Si mama lui era suparat pentru asta dar nu putea sa faca niminc pentru ca seful casei era barbatul si asa facea toata lumea. Era o chestie de educatie. Era bine imbracat Iosca, curat. De la o bataie cu biciul a inceput sa ii creasca ca o malformatie la oase, la omoplatul drept. Si au inceput sa ii creasca oasele ca un fel de cocoasa. Umarul din dreapta era mai sus si cel din stinga mai jos. Tatal lui era foarte suparat pentru ca el a creat aceasta la copil. Nu aveau decit un copil. L-au dus la doctori la Budapesta care au sugerat sa il duca la Viena sa ii rupa oasele si sa i le puna la loc. Ca ar putea sa faca asta acum cit este copil. Dar costa si foarte mult, si tatal s-a gindit ca este foarte riscant si dureros sa ii rupa oasele copilului si a decis sa nu ii faca operatia. L-au trimis la scoli pentru ca sa aibã un viitor. Dar sa ai cocoasa pe acea vreme era rau, toti rid de tine. Maica-s nu stia cum sa vorbesca cu copilul, cum sa imparta suferinta cu el. Copilul s-a ambitionat sa faca ceva din viata lui si a studiat si a ajuns profesor la Viena. Preda la un seminar teologic, la o manstire. Avea o viata foarte retrasa, unde preda pentru cei care trebuiau sa devina preoti. S-a retras complet in manastire si nu a avut o viata nefericita dar nici fericita nu a fost. Cu deformatia pe care o avea nu putea sa isi faca o viata social. A fost un profesor excelent. S-a purtat frumos cu copii, cu colegii. O data nu a vorbit de rau pe nimeni. A stiut sa lase o marca in cei din jur. Toti au rams pozitiv marcati de existenta lui, de modul pozitiv in care privea viata. A murit la 87 de ani, foarte regretat de elevi. El era unul dintre putinii profesori care nu erau de acord cu bataia in scoli si de aceea era iubit si de elevi si de profesori.
Domnule Marius va mai intreaba daca va poate ajuta cu ceva Aurelia.
Sigur ca ma poate ajuta. De cite ori se scoala sa zimbeasca, sa imi trimita un gind bun. Si eu atunci am sa înfloresc si imi arat cum o sa se schimbe el, gindul, intr-un cristal stralucitor transparent, alb. Asta este cel mai bun lucru care poate sa il faca pentru mine. Si spune-i ca ma bucur ca am venit sa vorbesc cu ea, ca nu este prima data si nici ultima data.
Va multumesc mult domnule Marius si va rog sa plecati inspre lumina.

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: