Lectia 7: Specificati ceea ce doriti sa obtineti

21 februarie 2013 la 09:23 | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Lectia 7:  Specificati ceea ce doriti sa obtineti

                                               Tema de facut pentru saptamina 7
Dupa ce am invatat cum sa schimbam un sistem de gandire si cum sa reducem emotiile negative legate de lipsa de bani putem progresa mai departe: acum putem determina ceea ce vrem sa obtinem de la viata, pentru ce facem acest mini curs.
Va rog sa va imaginati ce doriti sa obtineti in viata (un obiectiv numai pentru acest moment in timp), ceva care este foarte important pentru dumneavoastra. Descrieti cat mai amanuntit ceea ce doriti sa aveti. In fiecare seara adaugati ceva si mai mult si mai in detaliu la obiectivul dumneavoastra. Include-ti emotiile placute care va vor aduce in viata acel obiectiv. Pipaiti, vedeti, mirositi, gustati cu mintea dumneavoastra acel obiectiv, ce imbunatatire va va aduce in viata dumneavoastra si a celor din jur.

dorinta

Sfaturi pentru alegerea dorintei:
1.    Fiti specific si alegeti obiectivul dand cat mai multe detalii
2.    Nu va ganditi „totul sau nimic” pentru ca acesta este un blocaj si mai degraba veti obtine nimic. Ganding in alb sau negru ne facem sa pierdem toata gama de gri care ar putea sa ne ajute sa ne realizam visele.
3.    Tapati daca nu sunteti clar cu obiectivul pe care il alegeti.
Spuneti: nu stiu cum sa aleg, nu stiu ce este mai bun pentru mine, nu stiu cum sa caut dar ma iubesc si ma acept asa cum sunt dupa care puteti sa tapati pe punctele de meridian spunand poveste dumneavoastra. Aceasta va aduce clarificare despre obiectivul pe care il doriti.
4, Asi vrea bani mai multi este o exprimare mult prea generala. Fiti specific pe ceea ce doriti sa obtineti. Asi vrea bani mai multi ca sa imi acopar datoriile este o exprimare care de fapt vibreaza am datorii si ma lupt sa le acopar.
Casa mea in care am sa lociesc eu si copii mei are 4 camere si este in …. Si are acoperis din … etc este o exprimare pozitiva.
Asi vrea sa am bani sa imi platesc salariatii si facturile are o conotatie negativa ca nu aveti destul. Compania mea merge bine, isi plateste la timp salariatii, toata lumea este multumita, banca s-a oferit sa imi dea credit, comenziile curg asa de mult incat incep sa imi restructurez personalul si sa iau noi angajati, ma scol dimineata plin de energie si dorinta sa merg la servici sa rezolv ceea ce apare nou de rezolvat etc este o exprimare pozitiva.

Va rugam sa ne scrieti daca aveti dubii cu exprimarea pozitiva a dorintelor.

goal-in-life

Aduceti-va aminte ce ati invatat in lectia precedenta
Dorinta noastra va actiona pozitiv (va intra in vibratie cu Universul) daca:• Observ in permananta ceea ce vreau• Vorbesc despre dorinta mea• Ziua visez despre dorinta mea• Vizualizez in permanenta dorinta mea• Ma comport ca si cum am deja dorinta mea• Imi amintesc sau observ ceva pozitiv• Daca „ma joc” cu idea de a avea dorinta mea• Daca fac un colaj/desen despre dorinta mea• Daca ma rog despre dorinta mea• Cand m-am bucurat de ceva care imi placeDorinta noastra nu va actiona (vibra) daca:• Nu ma gandesc de multe ori de ea• Ma gindesc si imi fac griji de cum o voi realiza• Daca ma plang de ceva• Daca îmi amintesc ceva negativ• Cand sunt obsedat de ceva negativ• Atunci cand am o indoiala cu privire la ea
Legea Atractiei nu raspunde la cuvintele pe care le utilizam – raspunde la sentimente, emotiile pe care le trimitem (emitem, pe care le simtim.

negative_feedback

Atunci cand ati afirmat ceva care nu este adevarat pentru dumneavoastra, trimiteti o vibratie negativa, pentru ca declaratia activeaza îndoiala pe care o aveti. De exemplu:

Sunt milionar.
Nu e adevarat, eu sunt sarac lipit, vai de capul si de zilele mele.

Aceste ganduri  de fapt sunt stocate in mintea dumneavoastra inconstienta, fiind fixate acolo datorita experientei de o viata pe care o aveti in legatura cu acel subiect.Pentru a evita aceasta dilema si ridica vibratia, pentru a le face adevarate pentru dumneavoastra, puteti folosi EFT sau aveti nevoie de a modifica afirmatiile dumneavoastra care sa ateste ca va aflati într-un proces de a face, de a obtine acea dorinta. Va puteti aminti punctele de tapare in videoul din youtube,

Exemple pentru schimbarea afirmatiilor:
Daca la afirmatia: „Am sanatatea perfecta” raspunsul este „nu e adevarat” atunci veti schimba fraza in altceva care face sens pentru dumneavoastra ca de exemplu: „Eu sunt într-un proces de a îmbunatati sanatatea mea”. Daca aceasta expresie simtiti ca este adevarata pentru dumneavoastra atunci veti trimite Universului o vibratie pozitiva care va va aduce sanatatea.
Daca afirmatia: „Vreau sa am propria mea casa” am sabotat-o cu gandul ca nu mi-o pot permite vom schimba exprimarea astfel:
Îmi place sa ma gindesc la casa ideala pentru mine
Idealul meu de casa este ….  (descrieti amanunatit cate camere, unde, cum sa fie amplasata etc)Am decis în ce mai mult ca am sa ajung sa am aceasta casaImi pace cum arata casa mea…
Ma incanta idea de a alege baia si faiantaMa bucura sa ma gindesc ce culoare o sa folosesc la peretiSunt entuziasmat la idea cum o sa o mobilezÎmi place cum vad eu casa Îmi place cum miroase in interior
Ma relaxeaza sa imi ascult muzica preferata in casa mea
Revizuiti declaratia dumneavoastra pana cand va ofera o vibratie pozitiva.Nu blocati sistemul gandindu-va cum o sa obtineti ceea ce visati; nu va indoiti ca este posibil sau daca va indoiti refrazati ceea ce ganditi pana devine adevarat pentru dumneavoastra.
Viteza cu care idealul dumneavoastra se va întampla este direct proportionala cu viteza cu care îi permiteti sa se întample. Daca aveti îndoieli, nu se va întampla. Îndoielile au fost formate de catre  experientele dumneavoastra trecute, pe care le-ati trait. Aceste evenimente sunt stocate in mintea inconstienta si va limiteaza in ceea ce universul va va da.

Nimeni nu ne-a tras pana acum de mana ca sa ne intrebe: esti multumit de rezultatele pe care le ai in viata? Daca nu esti multumit sau ai loc de mai bine, atunci acordati atentie celui mai important element din viata dumenavoastra, cel care ne aduce succes sau esec: sistemul de gandire!!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti o saptamana fabuloasa, plina de evenimente pozitive, de bucurie si multumire sufleteasca

Maria Cocis Beech

 

Download cartea: Cum sa faci EFT pentru o viata noua (format pdf )

Vizita-ti siteul pentru mai multe detalii despre cazuri EFT si rezolvarea lor la: http://www.eft.prohypnosis.co.uk/index.html

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: