Spiritism

Site-ul de spiritism s-a mutat la

http://spiritism.prohypnosis.co.uk/

Maria este un bine cunoscut mediu in  Londra – Regatul Unit . Ea publica sãptãmânal in revista Paranormal si Terapii Alternative.

Maria este specializatã în contactarea  persoanelor decedate pe care le alegeti pentru a va rãspunde la întrebãrile dumneavoastrã. Persoana decedata pe care doriti sa o contactati  poate sa fie o ruda de-a dumneavoastrã sau o personalitate bine cunoscuta.

Vã rugãm sã spuneti Mariei numele persoanei pe care doriti sã o contacti, numele dvs. si întrebarile pe care le aveti (va rugam sa nu fie mai mult de 6 intrebari de citire). Maria va intra într-o transa foarte profunda si va cere sufletului care a trecut dincolo sã vina sã vorbeasca cu ea. Dacã aceastã persoanã nu poate veni din diferite motive (de obicei se precizeaza motivul), ea va contacta spiritul binevoitor al tatalui ei Mihai.  Mihai este specializat în problemele legate de familie. Ea mai foloseste de asemenea spiritul benevolent N. o binecunoscuta paranormalista sau energia primordiala KA. KA ajuta in special in problemele de sãnãtate – scaneazã organismul bolnav, spune unde, cind si cum organismul s-a imbolnavit. Lectura este inregistrata digital audio, dar poate fi transcrisa, dacã se cere.

Puneti întrebãri pertinente care vã vor ajuta sã vã îmbunãtãtiti viata.

Intrebati pe cei trecuti dincolo toate întrebãrile care au rãmas fãrã rãspuns.

Adresati-vã lor pentru a va afla karma.

Intrebati de cauza bolii dvs si ce trebuie sa faceti pentru a va ajuta vindecarea.

Cere-ti ajutor.

Puneti intrebari filozofice, tehnice sau stiintifice.

Intrebati despre viata de dupã aceasta viata.

Intrebati despre sensul vietii dvs., despre sufletul pereche din aceasta viata, despre reincarnare.

Pret pentru o lecturã completã este: 20 euros

Daca   doriti o astfel de citire va rugam sa ne trimiteti un email ca sa putem lua contact cu dumneavoastra. Lectura va fi facuta imediat  ce s-au primit banii. In cazul in care nu dispuneti de facilitate Paypal puteti trimite contravaloarea in lei la o adresa din Romania.

Lectura va fi audio. O veti auzi pe Maria cum pune intrebarile spiritului si veti auzi ce raspuns i-a dat Mariei spiritul.  Va rugam sa va ginditi la toate intrebarile la care credeti ca primind un raspuns veti putea progresa in aceasta viata. Puteti de asemenea sa intrebati despre vietile trecute pe care le-ati trait si cum va influenteaza viata actuala. De asemenea puteti intreba cu cine din vietile trecute sunteti de asemenea in aceasta viata. Sau daca doriti sa transmiteti ceva unei persoane care a trecut dincolo, poate Maria sa o faca pentru dumneavoastra.

Email:Maria@prohypnosis.co.uk

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. ke kkt


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: