Tarot – citire (2)

9 ianuarie 2010 la 16:05 | Publicat în Tarot | 3 comentarii
Etichete: , , , , , , , , ,

Draga Mihaela,
Pentru citirea ta am asezat cartile intii pentru problema profesionala. Au fost: Bucurie, Opresie, Echilibru sufletesc, Car de Rãzboi, Imparat
Cartile spun asa: Tu ai fost bucuroasa ca ai scãpat de opresia de la servici iar in acest moment tu ai obtinut echilibru sufletesc de care aveai asa de multa nevoie. In curând ai sa iti iei carul tãu de rãzboi cu care ai sa ataci problemele cu serviciul si ai sa obti o victorie total pentru ca tu esti imparatul, cel care decide.
Am pus o alta carte pe Opresia de la fostul servici si a venit Sinteza. Aceasta înseamnã ca opresia de la servici a fost orchestrata de mai multe persoane. Oricum plecarea ta a fost o reactie la ceea ce s-a întâmplat. Poate sa mai însemne ca a fost decizia pe care tu ai luat-o dupã o profunda deliberare in care ai sintetizat toate datele problemei. Am luat o alta carte pentru echilibru sufletesc si a apãrut Timp-Spatiu. Aceasta înseamnã ca tu ai avut nevoie de timp si spatiu ca sa poti sa obti acel echilibru, de fapt a trebuit sa pleci de la servici ca sa ai timp sa te refaci.
Am pus alta carte pe Carul tãu de rãzboi si a venit Breakthrough (nu este o traducere pentru acest cuvânt in romana\) ca este vremea ca sa pornesti la rãzboi unde ai sa învingi pentru ca esti capabila sa spargi orice doresti tu.
Am pus o alta carte pentru ce insemana pentru tine ca sa fi invingator ca un imparat si a venit Preoteasa. Acesta carte impreuna cu imparatul sunt doua din cele 3 carti cele mai puternice din set. Deci in ceea ce priveste serviciul Mihaela, nu sta nimic in calea ta care sa nu poata sa nu fie cucerit. Gindeste cit poti de mare si mergi calm pentru el pentru ca ai sa îl obti.

Pentru sãnãtatea ta au venit urmãtoarele carti:
Mânie, Tristete, Rãsplãtire, Imparateasa, Putere de rezistenta (Forta)
Cartile spun urmãtoarele: Din punct de vedere al sanatatii pare ca mai mult ai probleme datorita mâniei si tristetii si acum cumva plãtesti pentru ceea ce s-a acumulat din trecut. Dar in viitor pentru ca tu esti imparateasa (asta este cea dea treia cea mai puternica carte din Tarot) insemana ca ceea ce ai fãcut râu sanatatii tale in trecut cu miinia si tristeatea ta vor fi schimbate datorita tie, pentru ca tu esti imparateasa, ceea care decide pentru toti si pentru tine însuti. Asta o sa iti dea înapoi puterea de rezistenta si forþa care zace in mod normal in tine. Aicea lucrurile mi s-au pãrut clare si nu am mai cerut alte informatii.

Pentru Dragostea ta au venit urmãtoarele 5 carti:
Copil, Luna, Implinire, Pasiune, Stralucire. Asa cum primele doua carti sunt pentru trecut, cea din mijloc pentru prezent si urmãtoarele doua pentru viitor la capitolul dragoste cartile spun ca stai cam asa. In trecut ai avut relatii copilãresti, care au fost mai mult pentru distractie pentru a invata cum trebuie sa afli marea dragoste. Dragostele tale au fost mai ales la drum de seara. In acest moment tu te simti împlinita, ai aflat ceea ce trebuie sa faci la capitolul dragoste. In viitorul scurt (numar de 10, ca si 10 zile, 10 saptamini, 10 luni etc sau in ziua de 10 aprilie etc) vei dezvolta o pasiune nebuna pentru cineva care o sa iti fie de bun augur pentru ca vei începe sa strãlucesti la adevãrata ta valoare. Am cerut indicatii suplimentare pentru pasiune si a apãrut Amãrãciune. asta poate sa însemne ca in viitorul apropiat tu o sa fi supãrata, trista pentru ceea ce se întâmpla in viata ta. Am mai pus o alta carte peste Amãrãciune, si a apãrut Actor. Deci cartile spun ca cineva ti se va pãrea tie ca doar joaca un rol ca si un actor si asta o sa te supere, dar nu dispera pentru ca din amãrãciunea asta o sa iti aparã Pasiunea.
Am pus o alta carte pe Strãlucire si a venit Pustnic. Asta m-a confuzat si mai mult si am mai cerut o alta carte si a venit Curaj. OK cred ca interpretarea este asta: o sa ai momente in viitor in care o sa te întrebi daca nu este mai bine sa fi in afara de orice relatie. Ai nevoie de tot curajul tãu ca sa mergi innainte pentru a da de Stralucire. Nu te abandona pentru ca ceea ce vezi nu este ceea ce ai vrut mergi innainte pentru ca Pasiunea si Stralucirea vor fi ale tale dar nu vor fi asa de usor de cucerit.

Am pus pentru ultima întrebare daca te vei întoarce la noul serviciu si am cerut o singura carte sa vina. A venit Prezicãtor. Cartile nu spun nici da nici nu ci spun ca tu esti cea care are viziunea cea mai buna despre ceea ce este bine pentru ea si spun ca tu esti cea care decide ce vrei sa faci. Mai pun inca o carte si a apãrut Moartea. Cartea asta nu înseamnã ca ai sa mori ci ca trebuie sa schimbi ceva radical in viata ta (eu personal asi interpreta-o daca ar fi pentru mine ca nu a sa merg pe acel post – dar cartile nu spun asta). Undeva tu iti îngustezi posibilitãtile gândindu-te numai la ceva foarte specific. Si cea care pierde esti tu. Daca acel servici iti oferã ceea ce tu vrei si atunci mergi pentru el. Daca cumva insa ai ceva abtineri sau dubii, mai bine gindeste-te de ce alte posibilitati ai in care ai sa fi mai fericita si mai împlinita in alt servici.

Asta este citirea pentru tina Mihaela. Te rog sa mã scuzi pentru întârziere dar am avut o perioada ca la nebuni de lucru. Daca ai ceva nelãmuriri te rog sa îmi scri ca sa pot sa cer de la carti sa îmi spunã mai mult intr-un anumit domeniu.

Toate cela bune

Maria Cocis-Beech
http://www.prohypnosis.co.uk
http://www.rom.prohypnosis.co.uk
http://www.carte.prohypnosis.co.uk

Ok Mihaela, am pus inca 5 carti pentru a afla de sentimentele sefului tau fata de tine si au venit:
Hierophant (Patron, stapin al vietii), Recolta, Stagnare, Univers, Jocul diavolului.
Cartile spun ca seful tãu in trecut cunostea toate regulile vietii si jocurile din ea. De aceea el a simtit ca  este si patronul tãu spiritual, pentru ca el are experienta vietii. Si el a recoltat intr-un fel sentimentele sale fata de tine, mai degrabã nu ca iubit ci ca un stãpân al sufletului tãu. El simte ca este patronul tau si iti detine sufletul si sentimentele tale. In prezent sentimentele lui stagneazã, s-au oprit, nu au mai progresat. Viitorul nu este determinat inca, ce s-ar întâmpla cu eventuala voastrã relatie – este un univers deschis la toate posibilitatile. Si aceste posibilitati sunt in mina ta – tu faci ce vrei cu ele tu poti a le dai directie, tu esti Universul. Ele pot sa se transforme intr-o pasiune erotica (Jocul diavolului) in care tu esti stãpânul, tu esti diavolul.

deci sa inteleg ca, m-a iubit cumva sau ca ma iubeste? nu am prea inteles, si ca daca vreau eu poate fi al meu?

Cartile spun Mihaela ca este mai mult un sentiment de posesie pe care el are fata de tine, ca tu ii aparti. Nu au spus ca e dragoste dar ai putea interpreta ca asta e un fel de dragoste (ea este a mea, ea imi apratine). Sentimentele lui in acest moment fata de tine sunt stagnante, deci nu au evoluat intr-o pasiune nebuna sau dorinta nebuna fata de tine.
Da, el este al tau daca tu vrei.

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. buna,as vrea sa imi spuneti va rog daca am farmece facute.de cateva zile simt o durere foarte mare de cap ,ameteli ,intunecarea vederi si asta de cand am baut o cafea la o aprietena .

  2. buna,a-si vrea sa0mi ziceti si mie cum stau cu sanatatea in primul rand,si daca reusesc vreodata sa-mi construiesc o casa si daca am dusmani care ma impiedica.eu am avut facute si farmece,am 21 de ani sunt casatorita dar nu si religios si am un baietel de 2 ani jumate ast un rasp va multumesc mult


Lasă un comentariu


Entries și comentarii feeds.