Hipnoza

 

Paginile de hipnoza s-au mutat la

http://www.rom.prohypnosis.co.uk/

Cu totii am trait in alta viata. Si noi toti o sa mai traim in alte vietii, in vietile viitoare. Viata pe care o ducem astazi influenteaza ce fel de viata o sa traim in viitor.  Aceasta este calatoria noastra catre imortalitate.

Regresia in timp  poate furniza rãspunsuri la problemele dumneavoastra importante, în cazul în care alte încercãri de a le rezolva nu au reusit. Unele comportamente irationale, fobiile, atacuri de panicã sunt  probleme comune care de multe ori au fost rezolvate utilizând regresia in timp.

Regresia in timp este realizata cu ajutorul hipnozei si necesita o transa adinca. In general majoritatea persoanelor regreseaza in alta viata din prima sesiune. Unele persoane insa pot avea nevoie de câteva sesiuni de regresie în cazul în care problemele personale si emotionale sunt mai încurcate.

Regresia in timp este, de asemenea, o experienta interesanta , chiar daca esti doar curios pur si simplu si nu cauti rãspunsuri pentru anumite probleme. Ea va furniza de multe ori informatii cu incarcatura emotionala mare si de asemenea furnizeaza o multime de subiecte interesante de discutie cu prietenii si familia.

Regresie dureaza aproximativ o ora si poate sa fie realizata la cabinetul meu in  Basildon, Essex, UK sau puteti sa o faceti cu ajutorul discului audio de regresie in timp.  Dacã sunteti interesat în aceastã abordare intrati pe pagina de REGRESIE CD. De asemenea va asteptam cu experientele dumneavoastra daca doriti sa le impartasiti celorlalti. Va acordam sprijin prin email daca aveti intrebari sau necesitati  indrumari speciale.

Pentru orice intrebare aveti in legatura cu regresia in timp va rugãm sã ne scrieti la adresa de e-mail: info@prohypnosis.co.uk.
Puteti, de asemenea in caz de urgenta sa ne contactati la numarul 07859897888.
Daca doriti sa invatati cum sa hipnotizati  va rugam sa cititi Cartea de Hipnoza  – buton stinga.

Va dorim sa aveti o zi placuta

Maria Cocis-Beech MSc, LCCH dip
Hipnoterapist – Londra – UK

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Chiar funtioneaza! Multumim pentru aceste informatii, multa multa sanatate va doresc!

  2. Draga Mihaela, intotdeauna am spus ca nu cred ca pe mine ma poate hipnotiza cineva, dar trebuie sa recunosc ca tu ai reusit si ca a fost foarte interesant sa aflu ce am fost intr-o alta viata, cind si unde am trait, cine a fost familia mea. Asa imi explic acum de ce am anumite sentimente pentru diverse persoane din preajma mea si de asemenea pot sa spun ca nu mai am resentimente pentru persoanele pe care le consideram vinovate de anumite lucruri traite de mine in copilarie.
    Dumnezeu sa-ti dea sanatate alaturi de familie.
    Te pup Mimi.

    • Draga Mimi,
      Unul dintre cei mai cunoscuti hipnotist medicul Milton Erickson a sustinut ca nu exista persoane care nu pot sa fie hipnotizate. Cel mai dificil caz al sau in acest domeniu a fost baiatul unui hipnotist pe care tatal lui la hipnotizat extensiv ca sa nu poata sa fie hipnotizat. Este drept ca in acel caz Milton a avut nevoie de 17 ore sa lucreze cu el dar a reusit pina la sfirsit. Acesta este cazul cel mai extrem cunoscut.
      Este adevarat, asa cum afirmi, cit de mult te poate ajuta cunoasterea unei vieti trecute care este legata de viata ta actuala. Te face mai bun, mai iubitor si te face sa te intelegi pe tine insuti mult mai bine. Parca dintr-o data toata viata ta actuala capata noi valente, te uiti la cei din jur cu alti ochi si inima ti se umple de o bucurie si o liniste enorma.
      Toate cele bune Mimi
      Maria


Lasă un comentariu


Entries și comentarii feeds.