Contact

 

Maria Cocis – Beech

http://www.rom.prohypnosis.co.uk/

info@prohypnosis.co.uk
Maria@prohypnosis.co.uk

MSc,  Institutul Politehnic Iasi,

Diploma in Hipnoza Clinica, London College of Clinical Hypnosis

BSc Psychology

* Specializata in hipnoza cu bolnavi infectati  SIDA;

* Suces special in terapia scopului;

* Specializat in Regresia in Timp in alte vieti;

* Interes special intre legatura dintre hipnoza si activitatile paranormale;

* Publica sub numele Michaela Timothy in Revista de Paranormal si Leacuri si Terapii;

* Exceptional medium si clarvazator.

36 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Buna Ziua!
    Am citit discutia purtata cu Ionut despre modul de a invata o limba straina prin hipnoza, am auzit de aceasta metoda ca era folosita de prin ani 60 de specialisti bulgari si au avut rezultate extraordinare, credeti ca ma puteti ajuta ? Va multumesc anticipat .

    • Buna ziua Adrian,
      Desigur te pot ajuta. Hipnoza poate sa tea jute se devi increzator in capacitatea ta de a invata si a vorbi cu usurinta limba straina. De asemenea te ajuta ca sa iti vina cuvintele imediat ce ai nevoie de ele precum si ca sa iti fie natural sa vorbesti noua limba.
      Daca vrei te rog sa te uiti la
      http://www.rom.prohypnosis.co.uk/
      unde ai notiuni de hipnoza in limba romana si de unde poti si download pe gratis cartea de hipnoza (http://www.rom.prohypnosis.co.uk/page21.html).
      In cazul in care ai notiuni de limba engleza poti sa te uiti la situ-ul meu in limba engleza la
      http://www.prohypnosis.co.uk/
      Te rog sa imi spui ce ai hotarit, cat de repede ai nevoie sa inveti limba straina, ce timp ai sa aloci pentru studiul ei
      Toate cele bune
      Maria

  2. Buna seara,
    M-ar interesa sa stiu daca dvs, considerati ca diabetul se poate videca prin vreo metoda neconventionala (hipnoza, vindecare cu lumina alba, etc.)
    Incerc sa gasesc ceva care sa ma ajute. Am diabet cu insulina de 5 ani si mi-as dori sa imbatranesc frumos 🙂 . Acum am 33 de ani, dar sunt sigura ca mai tarziu nu va fi chiar usor… asa ca ma pregatesc.
    Multumesc,
    Mihaela-Gina

    • Buna ziua Mihaela,
      Diabetul ca si alte multe boli are o latura somatica. Experientele noastre si emotiile pe care le traim si le instalam in corpul nostru, in toate celulele noastre, in viata de zi cu zi pot sa declanseze o boala sau pot sa ii opreasca dezvoltarea sau sa o vindece.
      O serie de tehnici pot sa te ajute. Una este vindecarea cu lumina alba (uita-te te rog la http://www.rom.prohypnosis.co.uk/page58.html si la pagina
      http://www.carte.prohypnosis.co.uk/cap9.html).
      Alta tehnica este EFT Tehnica Eliberari Emotionale (uita-te la informatii la pagina http://www.eft.prohypnosis.co.uk/index.html)
      Amandoua au rezultate bune si foarte bune. Poti sa imi dai detalii despre ce evenimente s-au petrecut in viata ta in perioada declansarii bolii sau in general ce evenimente negative ai trait.
      Toate cele bune
      Maria

      • Multumesc frumos pt. raspuns 🙂
        Sincer, nu ma asteptam ….

        Voi citi cu atentie si interes paginile propuse de dvs.
        Evenimente negative… pai totul s-a declansat dupa o perioada de stres (2 ani de munca intr-un birou de avocatura cu multe probleme…) dar, nu stiu daca asta a fost pt. ca s-a declansat la un an dupa ce plecasem de la acel job.
        Singurul lucru palpabil la care m-am gandit a fost faptul ca am cazut pe scari la metrou si m-am lovit la cap si la coloana… si am presupus ca asa s-a declansat… poate e o prostie.
        In rest , am fost mai mereu sub stres din cauza greutatii , am tinut diverse diete si regimuri .. m-am ingrasat, am slabit… si asta e un stres, cred.

        Oricum mai multe nu stiu, pt. ca nici medicii nu mi-au spus mai mult. In familie nu am pe nimeni cu diabet.

        Nu ma deranjeaza foarte tare… mi-e frica de o batranete prin spitale, atata tot. Si mie cam greu sa ma abtin de la diverse dulciuri, fructe. Totul trebuie sa fie cantarit, si nu prea pot… sunt pofticioasa 😛

        Multumesc,
        Mihaela-Gina

        • Cum ai cazut pe scari la metrou?

          • 🙂 Da. Am alunecat si am luat un rand de scari pe spate :))

            Am incercat aseara sa vizualizez lumina alba; m-am relaxat (am mai citit cate ceva despre hipnoza inainte, si mi-a fost usor partea asta) si am vizualizat mingea mica apoi mingea mare; dar, n-am vazut nicio pata neagra; nu prea stiu cum functioneaza sau daca fac bine; sau poate imi trebuie mai mult exercitiu… Oricum voi mai incerca! Trebuie sa functioneze!
            Multumesc,
            Mihaela-Gina

          • Draga Mihaela,
            Este foarte bine ce ai facut pana acum si este bine ca ai vizualizat pana la iti a scana corpul. Cand te uiti la corpul tau trebuie sa te vezi ca o persoana din exterior – in psy asta se numeste sa fi disociat – adica sa te privesti ca fiind o alta entitate – uni ar putea spune ca sufletul se poate uita la corpul fizic in care locuiesc. Daca iti este mai dificil exerseaza te rog sa stai pe scaun sau in pat daca preferi si sa te uiti la corpul tau sa te vezi de exmplu de sus cum stai in pat si apoi sa treci circular sa iti vezi tot corpul din fata si spate –
            Toate cele bune
            Maria

  3. vreau si eu o informatie

    • Spune Cristian ce ai nevoie de rezolvat.
      Toate cele bune
      Maria

  4. vreau si eu sa-mi dati in tarot. Spuneti-mi va rog cum se procedeaza. V-am trimis si un email. Am mare nevoie de ajutor. Multumesc!

  5. Buna ziua,
    Faceti cumva si cursuri online? Ce fel de si la ce preturi? Multumesc!
    LaurM

    • Draga Laurentiu,
      Nu fac cursuri online pentru ca hipnoza trebuie vazuta experimentata. Pina cind nu o sa fie un sistem solid de conectare virtuala in grup nu este fezabila pentru mine. Ce te-ar interesa mai mult pe tine?
      Toate cele bune
      Maria

      • Ziua buna,
        Edgar Cayce ma intereseaza, evident, autohipnoza in stilul sau.

        • Draga Laurentiu,
          Edgar Cayce unul dintre cei mai cunosuti mediumuri din America. La inceput a intrat in transa cu ajutotrul unui prieten dar cind acesta l-a folosit punindu-i niste intrebari de cum sa faca niste bani, a intrat in trans singur sau cu ajutorul sotiei lui. El s-a specializat pe probleme de sanatate. Desi a incercat si el sa faca predictii despre bursa sau despre locuri unde s-ar afla petrol cu mai mult sau mai putin succes el este cunoscut pentru partea medicala. Sa sti ca nu s-a nascut cu aceasta abilitate: el avea inclinatii paranormale si el a invatat hipnoza. Edgar a avut natural usurinta de a intra in transa adinca, ceea ce face doua lucruri: poti sa te detasezi de propria persoana, de ego-ul tau si de asemenea sa instaleze amnezie – uiti ce ai spus.
          Te rog sa ma scuzi pentru raspusul cu marea intiziere dar nu am primit informatia ca astepti raspuns. Sa imi spui ce te intereseaza in legatura cu Edgar
          Toate cele bune
          Maria

  6. Buna ziua!

    Va rog sa-mi spunetzi daca mai venitzi in Romania in calitate de terapeut?

    • Draga Ovidiu,
      In Romania vin doar o data pe an ca sa stau cu mama (are Alzheimer) cand sora mea pleaca in concediu. Si atunci nu fac terapie, pentru ca mama necesita 24/7 ingrijire. Pentru clientii romani fac sesiuni prin telefon, care sunt eficiente si se pot face pentru o gama larga de probleme. Pot sa sun numai daca aveti telefon de casa (nu mobil). Eu ti-asi recomanda sa imi spui ce ai de rezolvat si sa pornim de acolo. Foloseste adresa de email: Maria@prohypnosis.co.uk, ca sa vad cum pot sa te ajut.
      Toate cele bune Ovidiu
      Maria

  7. Doamna Cocis,

    Acum v- am gait pe Internet. Ce ma bucur! Am facut scoala de design vestmentar cu dvs. inainte sa plecati din Romania. Au fost doua- trei luni minunate, si acum folosesc ce m-ati invatat. Ati Mai faucet design in Anglia?

    Suna interesanta activitatea dumneavoastra, si as apela si eu la serviciile dvs.
    Desi sunt de multe ori contactata de persoane decedate, care imi spun ca au decedat, inainte sa aflu de asta, sau imi apar in vis(nu ma sperie, dincontra)– imi este greu sa cred ca le-as putea contacta eu – dar cred in tot ce faceti dvs, si de aceea asta m-a pus pe ganduri.

    Ma intreb daca prin puterile dvs. deosebite puteti sa stiti cine sunt (numele de familie e al sotului) si unde sunt.

    Astept cu drag sa aud de la dumneavoastra,
    Andreea

    • Draga Andreea,
      Ma bucur ca ai scris. Si am sa raspund la intrebarile tale.
      Cind am venit in Anglia am lucrat 11 ani in industria de imbracaminte, la compani foarte mari. Cunostiintele mele de specialitate au fost foarte apreciate. Dar din cauza prafului din materiale m-am imbolnavit de plamini cu o boala incurabila (bronchiectasis). Asa incit a trebuit sa plec din acest domeniu, acum 5 ani. Si acum, desi altii la virsta mea s-ar gindi la pensie, sunt studenta in anul 4 la psihologie, ca sa imi iau masteratul. Dragostea vietii mele este insa hipnoza – mi-am luat diploma de hipnoterapeut acum 12 ani. Hipnoza este un instrument fantastic de lucrat si obtinut rezultate. Dar am simitit nevoia sa am cunostintele de psiholog, sa imi largest intelegerea hipnozei. Si in domeniul hipnozei ma pasioneaza paranormalul, pentru ca in transa subietii prezinta puteri sau activitati paranormale. Asta este pe scurt ce am facut de cind nu me-am vazut.
      La a doua intrebare daca stiu cine esti, iti cer scuze, nu stiu. Imi aduc aminte de doua Andrea, una casatorita in Germania si ii cunosc sotul (ambi au fost studentii mei) si a doua era fata secretarei Ministerului Petrolului (am avut si mama si cele doua fete ale ei studente). Ca sa aflu cine esti ar trebui sa intru in relatie telepatica cu tine si nu am facut acest lucru voluntar nici o data (adica la intelegere su subiectul). Putem incerca daca vrei.
      Ca sa vorbesti cu o persoana decedata nu este asa de greu. Am un CD care te ajuta sa intri in transa hipnotica ca sa iti fie mai usor de discutat si sa fie volitional, nu la intimplare.
      Ma bucur ca esti la celalat capat de fire si hai sa discutam despre experientele noastre
      Toate cele bune Andreea
      Maria Mihaela

  8. Sunteti un om minunat care a adus speranta in sufletul meu. M-ati facut sa vad viata altfel si sa fiu mai optimista.

    • Ma bucur ca am putut sa aduc ceva bun in viata ta. Toate cele bune Anca

  9. Doamna Maria, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca existati; o sa va contactez in curand, daca nu va suparati;va doresc toate cele bune

  10. Multe subiecte f interesante,placute de citit.As incerca sa fac si eu tapari
    gimi

    • Draga Gimi,
      Pentru problema lui Voinicel poti sa ii faci tapari direct pe el daca vrea sau sa ii faci tapari surogat (te tapezi pe tine spunind ca esti Voinicel). Du-te la pagina din site-ul meu EFT Metoda de baza
      http://www.rom.prohypnosis.co.uk/page32.html
      si citeste cum sa procedezi.
      Tapeaza la mina pe Punctul de Karate si spune de trei ori (daca faci tapare surogat):
      Eu sunt Voinicel si desi am probleme de sanatate cu ficatul (… ) ma iubesc si ma accept asa cum sunt.
      Dupa aceea incepe sa tapezi in punctele de baza incepind de la ochi si spune dupa cum iti vine in minte (in gind sau cu voce tare): ma supara ficatul ….. sunt bolnav … vreau sa fiu sanatos …. sunt obosit si nu mai pot …. analizele sunt proaste …. imi este frica ca am sa mor …. (si tot asa repeta ce iti vine in minte) tapind in acelasi timp punctele:
      O – Coltul Ochiului
      SO – Sub Ochi
      SN – Sub Nas
      SB – Sub Buza
      C –l Clavicula
      L – partea Laterala a corpului
      SP – Sub Piept
      Degetul Mare DM, Degetul Aratator DA, Degetul Mijlociu DM, Degetul Mic Dmic
      Daca gresesti punctul nu are importanta, mergi mai departe. In anumite puncte ai sa vezi ca ai sa respiri mai usurata, sau incepi sa casti. Tapeaza mai mult pe acele puncte pentru ca acele canale sunt blocate. Daca nu simti nimic tapeaza in continuare dupa secventa data in Metoda de Baza..
      Te rog sa imi scri cum te-ai descurcat, daca ai simtit ceva deosebit (nu este neaparat) si daca ti-au venit lucruri diferite in minte atunci cind tapezi. La inceput ai sa te uiti pe schema din site pentru puncte (eventual printeaza pagina cu punctele). Sa imi spui daca intelegi sau ti se pare complicat
      Sa ai incredere ca surogatul functioneaza excelent. Copii mei imi cer tot timpul sa ii ajut cu tapari surogat pentru ei si pentru prieteni si lucreaza fantastic.
      Toate cele bune Gimi
      Maria

  11. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca ni te-a dat si ca te-a inzestrat
    cu un asemenea har. Mie mi-ai imbunatatit mult viata cu tot ce ai facut pentru mine (citiri, tarot} si iti multumesc si iti doresc sanatate sa ajuti cit mai multe persoane.
    Mimi.

    • Draga Mimi,
      Tot binele din lume sa fie in inima ta si sa te poti bucura de toti ai tai. Fi vesela si te bucura de viata pentru ca este a ta Mimi si nimeni nu ti-o poate lua de la tine.
      Toate cele bune
      Maria

  12. STIMATA DOAMNA MARIA,
    Nu va inchipuiti ce a insemnat pentru mine ‘citirea facuta’ cand l-ati chemat pe sotul meu Laurentiu si am putut asculta cele transmise.
    Ati fost pentru mine o binecuvantare, chir daca m-au certat multi presupunand ca e pacat sa recurgi la asa ceva.Ascult caseta de cate ori mi se face dor si-mi da impuls sa merg mai departe.
    Va multumesc mult, va doresc multa sanatate si ajutor sa puteti sa aduceti linistea si lumina in continuare in vietile noastre.
    Abia astept sa va intalnesc, cand veniti in CONSTANTA.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze

    • Draga Georgeta,
      Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Cred ca la multi le este frica de ceea ce nu stiu. Pentru mine sa cred ca existam in cealalta forma, de spirit inseamna enorm: ma face sa fiu mai buna, sa nu fac rau la nimeni si sa ma bucur de ce am. Ma face sa imi inteleg copii mai bine si sa stiu si eu si ei ca atunci cind am sa plec dincolo sa nu plinga pentru ca ne vom revedea. Si ei sa stie ca ma pot contacta oricind au nevoie de mine. De ce asta poate sa fie un lucru rau?
      Toate cele bune
      Maria

      • Draga mea Mihaela,
        Mi-am permis sa-ti spun pe nume pentru ca te simt ca o persoana apropiata.Pe langa faptul ca esti sora Gemei pentru mine esti o persoana care apartine sufletului-si ce este mai important decat sufletul? De la prima citire si intalnire prin hipnoza pe care ai avut-o cu Laurentiu sotul meu, eu am citit multe carti, am descoperit multe despre suflet si spirit, despre moarte etc. si parca toate ma duc la ceea ce mi-a tranmsmis Laurentiu atunci cand a fost contactat.El mi-a transmis foarte multe lucruri adevarate si foarte importante.Ce bine ar fi sa fii mai aproape si sa pot mai des sa aflu vesti de la el.Imi este foarte dor de el si as dori sa-l mai contactez sa mai stiu ce mai face, daca s-a intalnit cu cineva cunoscut;parinti prieteni si daca vrea sa-mi spuna si despre mine si fetita Adina daca mai vine pe la noi pe acasa ,daca ne vede cand venim la mormant si daca ma aude cand eu ii vorbesc.De multe ori cand il rog sa vina in vis vine.
        Draga mea Mihaela iarta-ma dar imi este tare dor- e un dor nebun care pune stapanire pe mine si mi se face ca un ghem in stomac.
        Eu cred tare de tot in tine si-ti doresc multa sanatate si putere de concentrare ca sa poti face bine omenirii.
        Te pup cu mult drag Georgeta

        la el
        Am citit foarte multe despre

  13. Cele mai bune citiri cu soacra mea le-a facut doamna Maria…Tot respectul si fericirea din lume pentru dumneavoastra.M-ati ajutat enorm.Succes in continuare!!!!Cu drag si prietenie ,Oana

    • Multumesc Oana, nici o problema, de cite ori ai nevoie sunt aici.

  14. Esti extraorinara, imi place cum faci citirile, se simte ca e ceva transmis (nu stiu de unde) din felul cum relatezi tot ce ti se transmite.Vreau si eu o citire cu tarotul.
    Bety

    • Draga Bety,
      Ma bucur ca iti place cum fac citirile. Toata experienta pe care o am cind fac citirile este interesanta. Uite, mi-ai dat un nou subiect despre care am sa scriu. Multumesc.
      Maria

  15. Ai un dar unic, esti extraordinara. Aduci liniste si lumina in vietzile noastre, keep it up!!!
    D.

  16. Multa bafta! 🙂


Lasă un comentariu


Entries și comentarii feeds.